Konum Ayarları

Konum Ekleme Silme Düzenleme

Konum Ekleme

Namaz Vaktim uygulamasında KONUM menüsü oldukça geliştirildi. Konum ile ilgili eklene özellikler kısaca şöyle;
1. Sınırsız konum ekleme,
2. Otomatik konum algılama özelliği ile en yakın namaz vaktini ana ekranda gösterme,
3. Aradığınız şehir, ülke, bölge adını yazarak konum ekleme,
4. Kaç konum eklediğiniz ana ekranda görme,
5. Konumlar arası geçiş artok son derece basit, kaliteli ve mükemmel seviyede,
6. Bulunduğunuz Camii için konum uyarısı alma ve camii içinde alarmları otomatikman sessize alma,

Konumlar arası mükemmel ve kolay geçiş seçeneği sunar.
Parmağınızı ekranda sağ yada sola doğru sürüklediğiniz da görsel bir efekt ile adeta kitap ayfası çevirir gibi konumlar arasında geçiş yapabilirsiniz.
Mobil Hizmetler

Ayarlar menüsünden KONUM EKLE seçilir.
Mobil Hizmetler

Açılan menüde var olan konumlar listelenir.

Mobil Hizmetler Alt menüde sağ alt köşede yer alan EKLE ve DÜZENLE tuşları ile konum ekleme veya var olanı düzenleme yapılabilir.
Mobil Hizmetler

EKLE tuşuna dokununca klavyeden aradığımız konumun adı yazdığımızda yazılan harfleri içerdiği tüm konumlar listelenir.
Örneğin; Çankırı ilinin KIZILIRMAK ilçesi için arama yapacak olur isek KIZI harflerini yazdığınız anda KIZI harflerini içeren bir liste ekrana gelir..
Eklemek istediğimiz konumun üzerine dokununca listemize o konum eklenmiş olur.
Konum Düzenleme

Herhangi bir konum üzerinde parmağınızı sola doğru kaydırıdığınızda aşağıdaki gibi SİL tuşu ekranda görünür. Konum silinmek istenirse bu tuşa dokunulur.
Mobil Hizmetler

Mobil Hizmetler Alt menüde sağ alt köşede yer alan DÜZENLE tuşuna dokunarak var olan konumlar düzenlenebilir hale gelir.
DÜZENLE tuşuna dokununca tüm konumların baş tarafında kırmızı renkli bir EKSİ işareti çıkar. Bu tuşa dokunduğunuzda ise SİL tuşu aktif olur.

Mobil Hizmetler

Mobil Hizmetler Şayet sağ tarafta buluna ÜÇ ÇİZGİ tuşuna basılı tutarak aşağı veya yukarı sürüklenir ise KONUMLARIN SIRASI değiştirilir.

Düzenleme işlemi bittikten sonra sağ alt köşede bulunan KAYDET tuşuna dokunulur.